Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

PRODUK HERBALIFE : ANALISA KESIHATAN DI PASAR TANI RABU

Salam semua


PRODUK HERBALIFE : ANALISA KESIHATAN DI PASAR TANI RABU di Pekan 


Alhamdulillah sekali lagi saya dan beberapa teman didalam Herbalife bersama - sama menjayakan sesi roadshow analisa kesihatan di Pasar Tani Rabu dan produk Herbalife di Pekan ini . Syukur juga atas sambutan penduduk Pekan berikan , sangat teruja dengan kehadiran dan sambutan dari mereka yang mengambil peluang untuk membuat analisa kesihatan secara PERCUMA dengan kami .


Apakah itu analisa kesihatan ?

Ye , ada juga yang bertanya kepada saya , apakah itu analisa kesihatan ?  Baiklah , biar saya terangkan serba sedikit , ok anda semua pernah naik penimbang dimana-mana ? Ha penimbang juga membantu untuk anda mendapatkan berat terkini anda bukan . Jadi analisa kesihatan yang kami sediakan adalah melalui penimbang digital khas TANITA yang boleh memeriksa 8 perkara berkaitan kesihatan diri anda merangkumi berat terkini , kandungan lemak dalam badan dan bacaan BMR anda .

Ha , menarik bukan ! anda juga akan mendapat penjelasan terperinci tentang masalah berkaitan diri anda dari kami dan cadangan untuk anda mengatasinya . Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan analisa kesihatan di Pasar Tani Rabu dan produk Herbalife Pekan ini pada setiap minggu .


Ada yang bertanya , adakah kami menjual produk Herbalife semasa sesi Roadshow ini ?

Oh tidak , kami tidak menjual produk disini , disini kami hanya menyediakan analisa kesihatan kepada mereka - mereka yang ingin mengetahui mengenai 8 perkara didalam badan seterusnya menyebarkan misi nutrisi kepada lebih ramai orang . Bagaimanapun sekiranya ingin mendapatkan produk Herbalife terus disitu , kami akan membuat temujanji kali ke2 untuk urusan pembelian produk pula , mungkin di tempat lain atau sebagainya .

Jadi kepada mereka yang tidak dapat hadir ke sesi Roadshow ini , jangan risau kerana in shaa allah saya akan berada di Pasar Tani Rabu ini pada setiap minggu . Anda juga boleh menghubungi saya sekarang untuk membuat temujanji analisa kesihatan dan mendapatkan produk Herbalife di Pekan sekiranya tidak berpeluang untuk berjumpa saya disini .

Dapatkan analisa kesihatan anda sekarang !

email di ieda0106@yahoo.com [[ Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (Digi) / 018 2121619  Umobile) [[ wechat iedaimmi

No comments:

Post a Comment