Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

Testimoni Herbalife : Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan #mohkuruspekan

Testimoni Herbalife : Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan mohkuruspekan bermula

Pernah anda dengar mengenai Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan ? Alhamdulillah , pertandingan ini telah dijalankan di sekitar Kuantan dan Pekan . Dan setelah beberapa musim pertandingan turun berat dan lemak badan dijalankan bersama - sama  , akhirnya pertandingan ini telah memulakan musim pertamanya sendiri khas untuk penduduk sekitar bandar Pekan sahaja . 

Program Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan ini dijalankan selama 21 hari dan ia menawarkan peserta - peserta menurunkan berat dan lemak badan melalui program Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan menggunkan produk Herbalife dengan hanya menukar sarapan pagi dengan shake Herbalife . Hasilnya selepas 21 hari setiap peserta akan mendapat testimoni Herbalife mereka sendiri seperti turun berat badan dan lemak dalam badan. 

Apa yang menarik mengenai Cabaran Turun Berat dan Lemak Badan ini adalah , peserta - peserta ini akan dijanjikan dengan keputusan penurunan berat badan dan lemak badan kalau mereka serius dan disiplin dengan tujuan masing - masing . Mereka juga akan mendapat beberapa kelebihan yang diberikan oleh Jurulatih yang membimbing mereka seperti :

* Tips & Rahsia , ini akan diberikan mengikut gaya hidup masing - masing dan bersesuaian dengan situasi semasa anda . Barulah anda akan rasa program ini bersesuaian dengan diri , gaya hidup dan pemakanan anda .

* Personal & Group coaching , anda boleh bertanya apa sahaja persoalan mengenai pemakanan kepada Coach Herbalife anda untuk dibincangkan bersama peserta - peserta yang lain .

* Pelan Pemakanan Peribadi , pelan pemakanan ini akan diberikan kepada peserta mengikut keperluan kalori peserta dan yang lebih seimbang , jadi anda tidak perlu pening - pening memikirkan pemakanan yang sesuai untuk anda 

* Follow up & sesi motivasi, anda akan di berikan pemantauan disepanjang program cabaran ini berlangsung . Ia akan dilakukan pada sesi timbang susulan untuk membantu anda untuk terus disiplin , konsistan dan bersemangat didalam cabaran ini . 

* Hadiah lumayan berupa wang menanti anda , siapa yang tidak mahu dengan hanya turun berat dan lemak anda berpeluang untuk menang wang tunai sebagai ganjarannya . Hadiah yang lumayan ini adalah sebagai pemangkin semangat dan pengikhtirafan diatas usaha yang anda lakukan .

Berikut adalah testimoni Herbalife melalui cabaran turun berat badan dan lemak yang telah berlangsung testimoni Herbalife : cabaran turun berat dan lemak badan #teamcoachzarida

Alhamdulillah , saya sangat berbangga dengan hasil testimoni Herbalife dari pasukan saya sendiri . Apa yang terhasil dari mereka merupakan langkah pertama didalam perjalanan mengubah gaya hidup mereka . Dan saya sangat yakin sebagai Coach Herbalife kepada pertandingan ini , mereka akan dapat meneruskan perjuangan untuk mencapai berat ideal yang mereka inginkan . 

Jadi apa yang anda tunggu lagi ? tidakkah anda juga serius dan inginkan hasil seperti mereka ini ? Sekiranya anda berhasrat untuk turun berat dan lemak badan  , apa kata anda sertai kami didalam cabaran ini . Mungkin selama ini anda merasakan anda kesorangan untuk berdiet dan akhirnya buntu untuk mencari penyelesaian kepada masalah berat badan anda . Saya sangat yakin dengan peluang untuk menyertai cabaran ini akan memberikan suntikan semangat baru kepada anda untuk mencapai hasil yang terbaik .

Jangan bertangguh lagi , anda mungkin pemenang untuk musim ini , saya sangat yakin , sebagai jurulatih anda akan mendapat hasil turun berat dan lemak badan sekiranya anda bersedia untuk menyahut cabaran dan melakukan perubahan .

Klik dibawah sekarang untuk anda menempah nama didalam Cabaran Turun Berat dan Lemak badan di musim akan datang


No comments:

Post a Comment