Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

SHAKE HERBALIFE DI BULAN PUASA

Salam semua

Have you had your shake today ?

Alhamdulillah , adakah anda seperti saya menanti kedatangan Ramadhan yang mulia tidak lama lagi ? Apakah persiapan anda untuk turun berat badan secara lebih berkesan dan mengekalkan kesihatan badan sepanjang menjalani ibadah puasa ?

Adakah anda ingin memastikan 
  • Berbuka dan bersahur dengan cepat dan menjimatkan masa ?
  • Tidak merasa lapar dan sentiasa bertenaga sepanjang hari ?
  • Dapat turun berat badan lebih cepat dan banyak ?
  • Perut tidak merasa menggah dan lebih selesa selepas berbuka ?
  • Jimat berbelanja bagi elakkan pembaziran ?
  • Ajar badan anda lebih berdisiplin didalam memilih makanan sihat ?
  • Dapat menjalankan ibadah puasa dan terawih dengan lebih selesa dan bertenaga ?

Itu semua persoalan yang perlu anda jawab untuk memastikan kedatangan Ramadhan ini memberikan anda peluang untuk anda turun berat badan lebih banyak dan dapat memastikan anda sentiasa bertenaga sepanjang hari .

Pemilihan shake Herbalife di bulan puasa adalah pilihan yang terbaik buat anda semua untuk memastikan perjalanan puasa anda sentiasa sihat dan bertenaga . Pemilihan pemakanan shake Herbalife di bulan puasa memberikan peluang untuk anda turun berat badan dengan lebih berkesan . Shake Herbalife memberikan nutrisi yang selengkapnya dan memberikan tenaga yang berpanjangan kepada badan . In shaa allah sekiranya kita berpuasa dengan shake Herbalife ini ia akan memberikan 55 nutrisi yang seimbang kepada badan kita .

Bagi saya pengalaman berpuasa dengan shake Herbalife sepanjang 4 tahun adalah sesuatu yang sangat menarik dan ternyata pemilihan ini adalah yang terbaik . Bersahur dengan shake memberikan saya rasa lebih tenaga , tidak merasa lapar dan letih selepas bersahur . Shake yang disediakan tidak sampai 30 minit pun , jadi tiada istilah tidak sempat bersahur tau ! dan lagi satu kalau sebelum ini selepas bersahur saya dan anak-anak pasti akan sambung tidur kembali . 

Berbuka juga memberikan kesempatan dan peluang yang sangat bagus dengan shake Herbalife ini , penyediaan shake yang mudah , ringkas dan menjimatkan secara ridak langsung mengelakkan saya dan keluarga berbelanja banyak di bulan puasa ini . Hanya sekadar menyediakan sedikit juadah manis untuk anak-anak sahaja . Alhamdulillah dengan cara yang dipermudahkan ini . Kesempatan berterawih juga dapat dipenuhi sepanjang Ramadhan kerana perut tidak merasa sangat kenyang dan mudah bergerak untuk mengerjakan sembahyang . Memang luar biasa !


Jadi kesempatan dengan kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini , apa kata anda mendidik diri anda dengan shake Herbalife di bulan puasa untuk tidak membazir , menjaga kesihatan perut dan diri , tidak berlebih lebihan dan sentiasa bersederhana didalam menyediakan juadah . In shaa allah berpuasa dengan shake Herbalife ini akan mengurangkan selera untuk kita makan makanan yang kurang bernutrisi .

Paling penting sediakanlah shake Herbalife di bulan puasa yang enak buat anda dan keluarga anda . Sekiranya kita bersungguh untuk turun berat badan dengan lebih banyak dan berniat untuk menyediakan juadah yang berkhasiat buat diri dan keluarga anda bagi memastikan mereka dapat menjalani ibadah dengan sempurna pasti anda akan mendapat pahala yang berlipat ganda . In shaa allah anda pasti boleh lakukan !

Hubungi saya untuk anda mendapatkan shake Herbalife dan mulakanlah program turun berat badan anda dari sekarang dan seterusnya buatlah persediaan di bulan Ramadhan kali ini . Jangan bertangguh lagi kerana anda pasti akan mendapat kesan yang anda inginkan .


email saya ieda0106@yahoo.com [[ Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (Digi) 018 2121619 (Umobile) [[ wechat iedaimmiNo comments:

Post a Comment