Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

FORMULA 1 SHAKE PILIHAN UTAMA

Salam semua


FORMULA 1 SHAKE PILIHAN UTAMA MAKANAN DIET ANDA

Hendak turunkan berat badan dan mengekalkan kesihatan badan ?


Ya , kenapa saya katakan produk Formula 1 shake adalah pilihan utama sekarang , kerana alhamdulillah sekarang semakin ramai yang menyedari kelebihan dan kebaikan shake Formula 1 ini . Ia merupakan "meal replacement" utama untuk membantu memastikan kesihatan tubuh badan anda .

Sekarang Formula 1 shake ini dah macam goreng pisang panas tau ! mana tidaknya setiap kali saya membuat tempahan produk tidak pernah cukup untuk simpanan saya . Alhamdulillah sampai sahaja di rumah ada sahaja ahli - ahli yang dah mula menelefon untuk mendapatkan stok Formula 1 shake ini daripada saya . Macam goreng pisang panas !

Kepada mereka yang ingin turunkan berat badan dan menjaga kesihatan badan sudah semestinya Formula 1 shake adalah pilihan utama yang saya syorkan kerana shake Formula 1 ini sebenarnya sudah cukup lengkap untuk memenuhi keperluan badan anda . Ianya mengandungi 55 nutrient dan 18 asid amino .
Shake Formula 1 ini digunakan sebagai bahan bakar kepada tubuh anda dan mampu memberikan rasa kenyang dan bertenaga .Ia mempunyai pilihan 5 perisa yang enak - enak . Shake Formula 1 ini juga mengandungi soy protein dan mempu mengurangkan kandungan kolestrol didalam badan dan memberi keseimbangan hormon kepada tubuh badan anda .

source : google
klik for full image

Kebanyakan dari pelanggan - pelanggan yang berada di sekitar Pekan memang meminati Formula 1 shake perisa Choc , Cappucino dan Vanila . Mereka juga berminat dengan resepi - resep shake yang sering saya kongsikan bersama mereka . Jadi saya selalu membuat restok 3 perisa ini lebih banyak dari perisa-perisa yang lain .


Jadi saya juga selalu mengingatkan pelanggan - pelanggan saya sentiasalah membuat tempahan untuk restok mereka sendiri awal-awal agar mereka tidak kehabisan untuk keperluan mereka . Sebenarnya tidak kisah perisa apa sahaja . Pada saya semua perisa shake Formula 1 sangat enak berlebih lagi sekiranya anda pandai mix around perisa-perisa itu . Wow memang luar biasa rasanya !

Jadi kepada mereka yang baru ingin mencuba shake Formula 1 yang enak ini jadikanlah ia sebagai pilihan utama anda untuk menurunkan berat badan dan berubah kearah gaya hidup yang lebih sihat . Anda boleh mendapatkannya dari saya samaada anda berada di Pekan / Kuantan atau dimana2 sahaja .

email saya ieda0106@yahoo.com [[ Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (Digi) 018 2121619 (Umobile) [[ wechat iedaimmi

Jangan tunggu lagi dengan membuat pilihan yang tepat ini . Hubungi saya sekiranya anda mencari produk Herbalife di Pekan atau dimana sahaja kerana saya juga boleh dihubungi melalui online sekarang kerana saya yakin dapat membantu anda !

No comments:

Post a Comment