Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

COACH BEBAS HERBALIFE : BAGAIMANA NAK DAPATKAN PRODUK HERBALIFE

Salam semua

Have you had your shake today ?

BAGAIMANA NAK DAPATKAN PRODUK INI

Masih ramai lagi di luar sana yang tidak mengetahui bagaimana nak dapatkan produk Herbalife ? Masih lagi tertanya - tanya cara dan bagaimana untuk mendapatkannya Coach Bebas Herbalife di sekitar Pekan . Saya sering juga menerima email , sms mahupun panggilan telefon dari mereka yang masih tercari - cari bagaimana saya nak beli produk Herbalife ini .

Bagaimana saya nak nak dapatkan produk Herbalife ini secara bersemuka ?

Saya sering menerima pertanyaan adakah lokasi saya hampir dengan mereka kerana ada diantara mereka di luar sana lebih selesa untuk mengetahui mengenai produk Herbalife dengan bersemuka dengan pengedar Herbalife di kawasan mereka . Sekarang ini juga anda boleh nampak ada pengedar Herbalife yang buka booth di mana - mana Shoping Mall di kawasan anda . Anda boleh terus mendapatkan senarai harga dan membuat tempahan produk daripada pengedar tersebut .

Tetapi ingin saya nyatakan disini bagaimana nak dapatkan produk Herbalife , lokasi Coach Bebas Herbalife sebenarnya bukan lah faktor untuk anda berjaya didalam program yang anda ingin kan . Ia sebenarnya terletak di tangan anda sendiri , tidak kira jika Coach anda dekat atau jauh , sering berjumpa atau pun tidak , sekiranya anda tidak mempunyai azam , tekad dan disiplin anda tidak akan berjaya dalam apa jua yang anda ingin lakukan .

Ada beberapa perkara yang perlu anda ketahui mengenai Herbalife di sekitar Pekan

  • Produk Herbalife tidak mempunyai pejabat di Pekan
  • Produk Herbalife tidak mempunyai stokis mahupun kedai
  • Produk Herbalife tidak di jual di mana-mana farmasi , kedai mahupun kiosk

Bagaimana saya nak dapatkan produk Herbalife di sekitar Pekan ?

Anda boleh terus menghubungi saya melalui talian 017 9735306 @ 018 2121619 untuk anda mendapatkan produk Herbalife atau membuat temujanji untuk mendapatkan analisa kesihatan daripada saya . Kepada mereka yang masih baru anda juga boleh datang ke rumah saya untuk mencuba shake Herbalife pilihan anda untuk saya sediakan .


Bagaimana saya nak beli produk Herbalife secara online ini ?
  1. Google Ahli Bebas Herbalife yang anda ingin beli produk . Kenali beliau dan pastikan dia adalah pengedar Herbalife yang berdaftar , mempunyai testimoni sendiri dan berjaya , sekiranya pengedar tersebut mempunyai laman Blog atau Fb , ambillah sedikit masa untuk baca kisah dia bagaimana dia berjaya dengan Herbalife , ini untuk memastikan dia dapat membantu anda mendapatkan kesan yang anda inginkan .
  2. Hubungi pengedar tersebut untuk mendapatkan maklumat mengenai produk Herbalife yang anda inginkan . Dapatkan senarai harga Herbalife terkini dan make sure anda mendapat senarai Harga yang sah daripada Pejabat Herbalife sendiri .
  3. Berbincanglah dengan pengedar tersebut untuk mendapatkan produk yang sesuai buat anda seterusnya melantik beliau sebagai Coach Bebas Herbalife anda untuk memberikan tunjuk ajar dan aturan yang sesuai untuk anda melalui program yang anda inginkan .
  4. Buat tempahan dan bayaran kepada pengedar tersebut melalui Internet Banking - transfer online .
  5. Tunggu produk sampai kerumah , penghantaran mungkin mengambil masa 3-4 hari , ia bergantung kepada lokasi anda dan perkhidmatan yang disediakan oleh pejabat penghantaran itu sendiri .
  6. Setelah produk sampai , pastikan adakah produk itu sama seperti yang dicadangkan dan dipersetujui bersama dengan Coach Bebas Herbalife anda .
  7. Dapatkan segera panduan bagaimana menggunakan produk dengan Coach Bebas Herbalife anda seterusnya membuat tempahan semula produk 

Jadi sekiranya anda sudah mendaftar sebagai pengedar Herbalife dan ingin mengetahui bagaimana nak dapatkan produk Herbalife anda bolehlah mendapatkan produk berterusan melalui Coach Bebas Herbalife anda , secara online atau melalui pembelian terus di pejabat Herbalife sendiri . Bagi yang masih belum mendapatkan produk ini dan ingin mendapatkan Herbalife di sekitar Pekan 

Hubungi saya untuk mengetahui dan mendapatkan produk Herbalife anda sekarang !

HUBUNGI 017 9735306 @ 018 2121619 ( Whatsapp & Wechat )No comments:

Post a Comment