Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

Hari Herbalife Kuantan : Bulan Februari 2015Herbalife Kuantan: Menarik untuk Bulan Februari 2015 ini

Hai semua , apa khabar

Alhamdulillah hari Sabtu bakal kembali lagi dengan acara yang menarik bagi Hari Herbalife untuk bulan Februari ini . Acara bulanan yang akan diadakan pada hari Sabtu , 21 Februari ini bertempat di Hotel Seri Malaysia , Kuantan .
Saya memang sangat teruja dengan acara ini yang bukan sahaja diadakan hanya di bulan Februari tetapi pada setiap bulan . Acara yang akan mengumpulkan mereka yang sudah menggunakan produk Herbalife dan mendapat kesan Herbalife yang luar biasa ! malah didalam acara ini juga ada disediakan aktiviti Fit Hour iaitu acara senaman beramai - ramai dan ianya sangat menyeronokkan . 

Apa yang lebih menarik dan istimewa untuk Hari Herbalife bulan ini adalah tetamu khas yang berasal dari Belgium , beliau adalah insan yang telahpun menjalankan perniagaan Herbalife lebih daripada 8 tahun dan telah bertemu dengan produk Herbalife melalui online . Jadi kehadirannya sudah tentu di nanti-nantikan oleh semua untuk bersama - sama mendengar perkongsian hebat dari beliau . 


Bagi mereka yang ingin mengetahui secara lebih lanjut mengenai produk Herbalife dan peluang - peluang menjana pendapatan yang disediakan oleh pihak Herbalife juga sangat dialu-alukan untuk hadir . Anda juga akan berpeluang untuk mendengar sendiri bagaimana Herbalife dapat membantu anda menambah pendapatan termasuk melalui bisnes online dari rumah.

Jadi kepada anda yang sedang mencari penyelesaian untuk menurunkan berat badan mahupun yang sedang mencari produk Herbalife sebagai pilihan anda untuk berubah kearah gaya hidup yang lebih sihat , anda boleh mendapatkannya dari saya melalui Herbalife Pekan atau Kuantan . Anda juga dijemput untuk hadirkan diri ke acara yang sangat menarik ini .

Jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai Hari Herbalife yang menarik ini , hubungi saya di 017 9735306 untuk tempahan kehadiran anda . Jom sertainya beramai - ramai !

No comments:

Post a Comment